Background Image
Previous Page  7 / 20 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 7 / 20 Next Page
Page Background

2|2015

AQUAVIT

7

VI SPISTE {OST}

n

Bufar fra Valdres ost, Oppland:

(Laget på stølsmelk fra Valdres).

n

Raudberget fra Himmelspennet i

Hemsedal, Buskerud: (Rødkitt ost

av kumelk).

n

Fjelldronning fra Avdem

gardsysteri i Lesja, Oppland:

Kittmodnet ost av upasteuristert

melk fra egen gård.

n

Jørnsberg fra Ostegården på Fana,

Hordaland: Vellagret og modnet i

eget ostemodningsskap hos Meny

Skøyen.

n

Chèvre naturell fra Haukeli,

Telemark: Geitemelk.

n

Dovre økologisk brie, produsert

på Dovre, Oppland: Kumelk.

n

Selbu blå fra Selbu, Sør-Trøndelag:

Blåmuggost av kumelk.

VI DRAKK {ØL}

n

Austmann bryggeri Trondheim,

Sør-Trøndelag: Amber,

Kaffeporter og Onkel i America.

n

Færder mikrobryggeri Tønsberg,

Vestfold: Pale Ale og Skjærgård.

n

Lervig aktiebryggeri i Stavanger,

Rogaland: Johnny Low (2,5 %) og

White Dog.

n

7 Fjell bryggeri i Bergen,

Hordaland: Kjuagutt Amber Ale

og Tippetue Petit Saison.

n

Kinn bryggeri i Florø, Sogn og

Fjordane: Manna og Svart Hav.

n

Nøisom i Fredrikstad, Østfold:

Økologisk

APA

, Porter og Hveteøl.

n

Haandbryggeriet i Drammen,

Buskerud: Humlesus og Bavaria.

n

Nøgne Ø i Grimstad, Aust-Agder:

Bitter og Havrestout.

VI SPISTE {TILBEHØR}

n

Skreppa flatbrød fra Morgedal,

Telemark.

n

Jacobs Utvalgte eple- og valnøtt-

marmelade.