

2|2015
AQUAVIT
7
VI SPISTE {OST}
n
Bufar fra Valdres ost, Oppland:
(Laget på stølsmelk fra Valdres).
n
Raudberget fra Himmelspennet i
Hemsedal, Buskerud: (Rødkitt ost
av kumelk).
n
Fjelldronning fra Avdem
gardsysteri i Lesja, Oppland:
Kittmodnet ost av upasteuristert
melk fra egen gård.
n
Jørnsberg fra Ostegården på Fana,
Hordaland: Vellagret og modnet i
eget ostemodningsskap hos Meny
Skøyen.
n
Chèvre naturell fra Haukeli,
Telemark: Geitemelk.
n
Dovre økologisk brie, produsert
på Dovre, Oppland: Kumelk.
n
Selbu blå fra Selbu, Sør-Trøndelag:
Blåmuggost av kumelk.
VI DRAKK {ØL}
n
Austmann bryggeri Trondheim,
Sør-Trøndelag: Amber,
Kaffeporter og Onkel i America.
n
Færder mikrobryggeri Tønsberg,
Vestfold: Pale Ale og Skjærgård.
n
Lervig aktiebryggeri i Stavanger,
Rogaland: Johnny Low (2,5 %) og
White Dog.
n
7 Fjell bryggeri i Bergen,
Hordaland: Kjuagutt Amber Ale
og Tippetue Petit Saison.
n
Kinn bryggeri i Florø, Sogn og
Fjordane: Manna og Svart Hav.
n
Nøisom i Fredrikstad, Østfold:
Økologisk
APA
, Porter og Hveteøl.
n
Haandbryggeriet i Drammen,
Buskerud: Humlesus og Bavaria.
n
Nøgne Ø i Grimstad, Aust-Agder:
Bitter og Havrestout.
VI SPISTE {TILBEHØR}
n
Skreppa flatbrød fra Morgedal,
Telemark.
n
Jacobs Utvalgte eple- og valnøtt-
marmelade.