AquaVIT nr. 3 - 2018
3|2018 AQUAVIT 9 Det nye styret: Atle Minothi, president, Lågendalen Ingvar Hage, visepresident, Oplandske Nina Bøhnsdalen, styremedlem, Rogaland Gunnar Hoff Lysholm, styremedlem, Nidaros Elisabeth Gjestland, styremedlem, Oslo øst Mona Halsbakk, styremedlem, Salten Hege Ramseng, styremedlem, Oslo Vararepresentanter: Lars Roar Holte, Oplandske Erling Mæhle, Grenland Kjersti Løge, Romsdal Valgkomité: Per Harald Grue, Follougske Kirsti Pernille Indreeide, Romsdal Stine L. Borgersen, Hedmark Middagen To ord om middagen til slutt på Lian restaurant. Vi ble fraktet opp med veteran trikk på Gråkallbanen. I døren på Lian ventet eier og driver Inge Johnsen oss med et foredrag om initiativet LianTunet og prosjektet «Lokalmat på Hvermansens fat». Det hele endte i vår egen tre-retters meny med øl og akevitt til. Og så var det dans etterpå. VALGET AKEVITTINGET 2018 3. 8. 4. 9. 5. 10. 1: 57 delegater fra hele landet hadde benket seg til Akevitting på Hotell Augustin i Trondheim. 2: Odd Johan Nelvik fra Det Norske Brenneri i Grimstad varmet opp forsamlingen med årets nyheter. 3: DET NYE STYRET: Nederst fra venstre står Ingvar Hage, Lars Roar Holte, Gunnar Hoff Lysholm. Neste rekke fra venstre: Elisabeth Gjestland, Hege Ramseng og Atle Minothi. Bakerst fra venstre: Nina Bøhnsdalen og Mona Halsbakk. Kjersti Løge og Erling Mæhle var ikke til stede da bildet ble tatt. 4: Gråkallbanen stilte med veterantrikk. En turen alle med hjerte for Trondheim bør unne seg. 5: Forventningene steg i takt med at trikken nærmet seg endeholdeplassen, Restaurant Lian. 6: Dekkede bord ventet oss. Og en praktfull utsikt over byen. 7: ØL OG AKEVITT: Selvfølgelig! Høvding Akevitt og Lykkens Portal, samt Austmann Tre gamle damer (belgisk pale ale). 8: FORRETT: Bakt kveite fra Frohavet med ramsløkstekt blomkål, fritert jordskokk og eplesmørsaus. 9: HOVEDRETT: Lammemørbrad fra Trollheimen med gulrot- og gresskarkrem, rosmarinsaus og potetvannbakkels. 10: DESSERT: Ostekrem og pjalt - ferskost fra Orkladalens ysteri og blåbær, anrettet lagvis med honningstekt pjalt fra Røros og likørbakte plommer. FOTO: ØISTEINWIEN FOTO: ØISTEINWIEN FOTO: ØISTEINWIEN FOTO: ØISTEINWIEN FOTO: ØISTEINWIEN
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTQ3Mzgy